azni's FotoPage

By: azni jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 9-May-2007 09:41 Email | Share | | Bookmark
Padang and bukit tinggi

Mianagkabau airport
airport ke bukit tinggi
air terjun apa tahhh
View all 22 photos...
projek jalan jalan kali nih.. bukan dgn hubby jer.. but kak mas n hubby and jo and wife pun ikut serta. hemmm seronok juga pergi jalan ramai ramai ni.. and yg pastinya baru byk gambar dgn hubby.
shopping mmg best giler. plus makan nasi padang yg best giler.. terbayang bayang sampai hari nih hehehehe...
tapi bukit tinggi tidak sesejuk dulu... actually quite panas lah jugak..
padang pulak rupanya agak happening..mmg best.. tapi masa suntuk so tak sempat byk jalan jalan sgt.
insyallah mungkin akan ke sana lagi..


Tuesday, 6-Feb-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
bandung and jakarta

airport bandung
on d way ke pasar
transport utama - angkutan
View all 41 photos...
ooohhhh bandung... happening giler..
travel ke sana 1 feb sampai 5 feb..experiance yang bestnya... naik keretapi ke jakarta.. dan yang bestnya..heheh stranded ngan bajir jakarta.. waduhhh... laki ku panik banget..



Wednesday, 31-Jan-2007 07:55 Email | Share | | Bookmark
Bangkok

Makan tomyamm
LRT di bangkok.. double gitu
Di pat pong..
View all 10 photos...
Pergi ke bangkok dalam bulan july.. celebrate besday fairas kat sana.pergi masa musim world cup...

bawak duit rm 1k untuk shopping pun tak abih.. sbb hanya beli barang sikit jer.. tak tau nak shoping apa lagik, yang pentingnya tgk tpt orang lahh... besttt...

apa yang menarik kat sana shopping di chat tu chak..tapi problem di situ tempat nak duduk rileks takde. letih giler pusing kat situ sampai kaki tergeliat. mengikut info yang ada, bazar kat situ dah mencecah 5000 bazar. mmg byk giler dan rapat rapat.
seeloknya sapa nak p sana plah dekat information counter dulu sbb kat situ ada map untuk kedudukan seluruh bazar yang ada disitu. actually depa dah pecah kan ikut jenis barang yang dijual cuma yang takutnye tetiba dah masuk kawasan jual binatang cam anak anjing, kucing burung and etc.

dari segi transportation okay dan senang mc di kl sbb ada kemudahan LRT. tut tut pun ada, tapi taulah perangai orang thai nih kuat menipu. so dah terkena sekali tu serik dah lah nak naik tut tut.

duty free di airport bangkok mmg best..dan murah, especially perfume. byk jual travel kit punya package. mmg tak dpt kat malaysia nih.

mungkin akan pergi ke bangkok lagik. tapi before p sana akan ke Bali dulu... situ best.. and rileks


Friday, 28-Apr-2006 06:10 Email | Share | | Bookmark
BALI...

hubby at kuta square
 
 


Friday, 30-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

buffet at MO
Melaka... rumah kampung


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net